Hosting

Hvis du vælger at hoste din mail og hjemmeside ved Away IT , kan du være sikker på at vi tager opgaven alvorligt. Vores servere er optimeret til at køre WordPress hjemmesider, og vi kender WordPress har WordPress udvikler under samme tag så opstår det yderlige behov så kan vi også hjælpe der..

Data sikkerhed vi har geografisk blokering af adgang til backend således, at man kun kan f.eks Lave SSH og FTP adgang fra Danmark, opstår der behov for adgang udenfor Danmark kan vi selvfølgelig åbne op for det i en periode.  Udover det har vi backup af dine data i 3 forskellige datacentre, hvor vi kan gå tilbage til flere forskellige datoer.

Nyhed. Automatisk opdatering af wordpress, wordpress plugins og temaer. WordPress har haft en enorm vækst de sidste mange år og er nu det mest benyttede CMS system i Danmark se artikel her . Det betyder også, at man vil opleve flere og flere sofistikerede angreb på wordpress hjemmesider. En af de bedste måder at komme angrebene i forkøbet er at være opgraderet til nyeste versioner af sin wordpress installation,plugins og themes. Dette er nu muligt at indstille for hvert enkelt site i kontrolpanelet . Som noget ganske særligt tilbyder vi nu denne funktion.

Webhotel, light

120,- pr måned

Passer til små hjemmesider og foreninger

Plads 10 GB
Trafik pr. måned 100 GB
Max antal domæner 2
Et stort udvalg af webapplikationer Automatisk installation af webapplikationer som Wordpress, Joomla, Drupal osv.
Automatisk opdatering af Wordpress, Wordpress-plugins og -themes Sov godt med vished for at dit Wordpress site altid er opdateret. (Bemærk: der bliver altid taget backup inden opgradering)
Kundeservice Email support, svar inden 24 timer
Max antal mailkonti Ubegrænset
Cpanel kontrolpanel Backup 1GB inkluderet, restore via kundeservice faktureres pr medgået tid. Ekstra data kan tilkøbes.

Webhotel, pro

375,- pr måned

Passer til større virksomheder og foreninger

Plads 30 GB
Trafik pr. måned 300 GB
Max antal domæner 20
Et stort udvalg af webaplikationer Automatisk installation af webapplikationer som Wordpress, Joomla, Drupal osv.
Automatisk opdatering af Wordpress,Wordpress-plugins og -themes Sov godt med vished for at dit Wordpress site altid er opdateret. (Bemærk: der bliver altid taget backup inden opgradering)
Kundeservice Telefon support 8-16 hverdage, email svar inden 24 timer
Max antal mailkonti Ubegrænset
Cpanel kontrolpanel Backup og restore. 1 GB inkluderet. Ekstra data kan tilkøbes